What happened these past months?

20:34 25 Mars, 2019
Nu har jag återigen tagit en lång paus från bloggandet - och återigen konstaterat det. Så, då var det snabbt ur världen!
 
Just nu sitter jag här och tänker på nutiden och framtiden och känner att jag är mitt inne i stormens öga. Alltså, just nu är det ändå rätt lugnt. Jag jobbar som (outbildad) barnskötare på Själevads Förskola och trivs så bra. Jättefina kollegor och ett jättefint jobb. Samtidigt varvar jag med att plugga på eftermiddagarna/helgerna, vara ute i naturen med Samuel eller bara helt och hållet ligga helt slutkörd i soffan tittandes på den otroligt roliga serien "The Office". 

Det är liksom inte en vardag kantad av glitter och glamour, men det har jag aldrig velat ha. Jag bara njuter nu! Jag är så glad över att det sakterligen börja bli varmare ute och att kvällarna bara blir längre och längre. Man vågar ju aldrig riktigt säga något förrän snön är borta och träden är gröna, men jag tror minsann att våren är på gång. 
Och så har jag äntligen sökt till universitetet. Efter mycket velande landade jag till sist på Civilingenjör med inriktning Bioteknik. I den utbildningen tror jag att jag får ut det mesta av det jag tycker är roligaste, det jag är bäst på och som jag tror kommer att leda till ett jobb i stutändan som jag trivs mest med. 

Så här står vi nu - jag och min lilla familj, på randen till begynnelsen av ett nytt kapitel. Och det är vackert att se på. Jag kände bara för att skriva lite poetiskt, för det är så jag känner nu. Det finns så mycket runt omkring som kan smacka ned en med en käftsmäll, men jag känner liksom att just i den här stunden är jag immun mot såna käftsmällar.