This weekend

22:15 31 Juli, 2017
Tänkte att jag skulle lägga upp ett inlägg här igen! Har idéer för hur jag skulle kunna blogga för att vara aktiv, idéer på saker jag kan skriva om, och bilder jag skulle kunna lägga upp, men för det mesta försvinner dessa idéer lika fort som dem kommer till mig. I vilket fall har jag nu igen (detta hör numera till vanligheten) inte bloggat på länge, och jag kände att jag ville dela med mig av den senaste helgen. I fredags åkte jag, Sofie och Josse ut och fiskade, en kväll som VERKLIGEN behövdes. Få umgås med dessa två tjejer som är så underbara, härliga och som alltid kommer att vara en viktig del av mig - det var guld värt. Vi bara chillade och grillade, och avslutade kvällen/natten med ett skinnydip! 
På lördagen åkte jag och Samuel iväg på en liten dagstur kring Ångermanland, bland annat ned till Västanåfallet utanför Härnösand, ett utlflyktsmål vi pratat om SÅ himla länge men som vi aldrig kommit oss för att göra - tills nu! Det var otroligt häftigt, och vi behövde verkligen få komma ut och göra något bara vi två, det var så längesedan sist. Att "bara vara" är fint det också, men ibland behöver vi få göra något nytt, se lite nya platser och bara få ägna oss åt nöjen. Vi åkte senare ut till Norrfällsviken och grillade där, tanken var sedan att åka till Rotsidan, men vi begav oss hemåt. Chauffören var lite trött! 😴
På väg ned från fallet hittade vi ett helt "buskage" med tistlar, där säkert ett 20-tal humlor satt och mumsade nektar för fullt. Dom är så otroligt koncentrerade ut under ätandet och ser nästan vimmelkantiga och omtöckande ut när de ska byta blomma. Där fanns också ett bi, en fantastisk liten insekt som gör så mycket för oss alla. 
På söndagen åkte jag och storasyster med yngsta dottern ut på picknick- och loppisrunda. Hittade lite fynd, bland annat tre stora glasburkar som jag har gjort till små "miniväxthus/terrarium". Har gjort samma sak med en annan burk och märkte snabbt att den växt som bor där stortrivs. 
Här tog vi en paus i skuggan av en (gissningsvis) lind vid Nätras Hembygdsgård drack vi kaffe och tog det lugnt en stund innan vi gick på loppisen som fanns där på en loge.  
Jag kan bara sammanfatta denna helg som helt underbar. Trots att jag var såååå otroligt trött igår kväll så kändes det verkligen som att jag hade fått en liten mini-semester. Av alla helger denna sommar så har jag nog inte kastat bort en enda dag - och det är jag glad för. Men nu börjar jag längta efter att komma tillbaka till skolan igen, så att jag kommer lite närmare framtidens planer och målsättningar.