Time to bring out the tiger inside

22:15 23 April, 2017
Hej på dig, min lilla blogg... 
 
Här har det gått lång tid igen. Det går som i vågor, och eftersom jag är så faschinerad av havet så gillar jag vågor *lamest joke on earth*. Nej, men jag har liksom inte riktigt haft ork att bry mig om bloggen. Har grejat lite till och från med designen, och jag tror att det är något typ av beteende jag har när jag inte riktigt vet vad jag gör. Jag bara pillrar på. Som att vissa sitter och ritar när dom pratar i telefon eller att man lite planlöst sitter och fipplar på med något. 
 
I alla fall. Nu är jag lite på upphällningen av vårterminen 2017. Om jag ska klara den, ja det VT17 (HAHAHA)... Jo men det är klart att jag ska göra det. Det jag känner att jag har panik över är matten. Det tar tid och är mycket nytt och jag måste snart göra ett prov som jag borde ha gjort för typ en månad sedan. Men det är som det är nu och det enda alternativet jag har är att bara kötta på! Jag vet att jag kan, jag har redan bevisat det för mig själv, och jag har lagt ned det här med självtvivel. Jag har en tiger inombords, och när jag låter den ryta till, då är jag unstoppable. 
Mitt upp i allt så har jag även börjat öva (och ska nu i veckan köra själv) på mitt blivande sommarjobb. Jag följer min fars och mina systrars fotspår och blir även jag en brevbärare för Posten. Nu under de sista dagarna i april och hela maj kommer jag bara att fokusera på att göra klart det jag har kvar i skolan, och sen får jag en liten "minisemester" som sedan övergår i jobb resten av sommaren.