Nöjd idag!

18:45 31 Mars, 2012
Det har verkligen flytit på bra på sistone!

♥ - Jag behöver inte lämna in datorn, för det "externa" ljudkortet (alltså där man kopplar in hörlurar, högtalare osv.) funkar igen! Så himla bra! Ska bara hämta mina högtalare hos Samuel sen så kan jag ha dupstep-party för grannarna!

♥ - Har letat efter en speciell kod till bloggen väldigt länge. Till sist gav jag upp, mailade till blogg.se's kundtjänst. Två dagar senare (så jäkla fort dessutom) så fick jag svar och hjälp med koderna jag behövde! Så otroligt tacksam!

♥ - Har varit och tränat idag med Josse! Grymt skönt. Även om jag fortfarande är en degklump (Samuel förstår, haha!) så är det väldigt skönt att få det bortgjort. Körde lite olika grejer, bl.a crosstrainer, trapp/cykelmaskin, löpband och några minuters boxning.

♥ - Har köpt ett par nya, grymt snygga skor - SOM JAG KAN GÅ I! Haha! Snacka om att vara lycklig här! 299:- på DinSko!♥ - Snart kommer Verre hit, och senare ska vi kanske också träffa Josse och resten av gänget! (Är inte säker på vilka som ska vara med Josse, så... Hehehe!..)

Och så något mindre bra...

♥ - Älsklingen åkte hem idag... :( Tråkigt. Tur vi hann mysa i en dag i alla fall! ♥