20 Jan

14:46

Skriftlig kommunikation

0
När det gäller denna kurs så har det varit väldigt mycket nytt för mig. Jag har haft lite kontakt med Word tidigare men jag har aldrig använt mig av tabbar, tabeller, indrag, punktlistor, kantlinjer osv. Det har varit mer skrivande rakt av.

Därför tycker jag att den här kursen har varit väldigt lärorik eftersom jag kommer att ha mycket stor nytta av att kunna skriva ett "rättfärdigt" dokument av vilket slag som helst. Särskilt eftersom jag funderar på att starta ett eget företag, där kvitton, redovisningar och andra viktig dokument förekommer dagligen.
 
Precis som vi diskuterade, Lena, så har jag haft extra kämpigt med just detta moment då jag inte har haft några tidigare förkunskaper, men å andra sidan så har jag ju fått lära mig extra bra genom att få kämpa en del med det. Jag tror ju absolut att det fortfarande finns mycket jag kommer att behöva lära mig, men nu känner jag i alla fall att jag kan de viktigaste grunderna.
 
Det jag känner att jag kan ha gjort bättre under denna kurs är att läsa igenom boken mer noggrant och också göra mer uppgifter (ej inlämningsuppgifter) på eget bevåg. Jag vet snarare än tror att jag skulle ha ännu mer nytta av det!

Jag var inte väldigt positivt inställd till kursen till en början, men nu när jag kan och förstår bättre så inser jag hur viktigt detta moment i kursen faktiskt är!
Måndag v. 04, 2014 - 20 Januari kl. 14:46 0 kommentarer

Taggar: Information & KommunikationBlogg/Hemsida -
Mail - [Publiceras inte på bloggen]
Namn/Smeknamn -Här nedan skriver du din kommentarSpara uppgifter?
Trackback
Till vikkipedia.se »
Copyright © 2013 - vikkipedia.se - All Rights Reserved

Upp