18 Dec

12:53

Sociala medier

0
I dagens samhälle styrs vi till en stor del av sociala medier. Politiker, musiker, skådespelare, komiker, egenföretagare, privatpersoner med flera har stor nytta av att kunna använda sig av till exempel Facebook eller Twitter. Det är lätt att nå ut till många, och det går snabbt.

Allt fler företag och myndigheter kopplar upp sig till internet och låter mycket av kundhanteringen ske över webben. Även skolorna använder sig mer och mer av internet i undervisningen. Personligen tycker jag att detta är mycket bra! Som elev är det enkelt att kunna leta information, ta del av studiematerial och skicka & motta mail från lärare och klasskamrater.

Eftersom jag har kontakt med sociala medier i stort sett varje dag känns det för mig extra viktigt att ha koll och även lite kontroll över vad som händer i form av att jag kan bestämma själv vad jag skriver, när och till vem/vilka.

De sidor jag använder mig mest av är denna, blogg.se, och facebook.com! Instagram använder jag även lite då och då, men inte lika ofta som de andra två. Har ett twitterkonto också men det använder jag nästan aldrig.

Jag tycker att mitt arbete i den här kursen flyter på bra. Det mesta jag har stött på hittills har jag tidigare erfarenhet från som jag kunnat dra nytt av. Önskar dock att jag hade lite extra driv och kunde jobba på hårdare då jag vet att jag kan egentligen. Vill inte riskera att halka efter på grund av avsaknad drivkraft!

Därför så önskar jag förbättra mig lite på den punkten, inte bara i den här kursen men i allt jag kämpar med under hela livet!

Hittills har jag också fått uppfattningen av att uppgifterna vi har fått är mycket bra och välgjorda och det gör ju faktiskt att vi som elever tycker att det känns både roligare och lite lättare att kunna slutföra uppgifterna.
Onsdag v. 51, 2013 - 18 December kl. 12:53 0 kommentarer

Taggar: Information & KommunikationBlogg/Hemsida -
Mail - [Publiceras inte på bloggen]
Namn/Smeknamn -Här nedan skriver du din kommentarSpara uppgifter?
Trackback
Till vikkipedia.se »
Copyright © 2013 - vikkipedia.se - All Rights Reserved

Upp