Viktoria Ulin. landsbygdsbo och biologstudent

Funny how things work

Publicerat klockan 21:55 den 9 November, 2020
Bestämde mig för några dagar sedan att säga upp domännamnet vikkipedia.se eftersom jag i princip aldrig bloggar längre. Detta drog såklart igång ett sug att skriva ett blogginlägg - ödets ironi, hehe. Hur som helst så såg jag att det var drygt två månader sedan det senaste inlägget, så det var väl lämpligt att skriva ett nu.
 
Jag minns hur kul jag tyckte att det var med bloggar för några år sedan. Jag följde flera av dom "stora" bloggarna i princip dagligen och försökte väl själv någonstans att upprätthålla en någorlunda kontinuerlig inläggsuppdatering. Men på sistone har bloggen nog mer blivit någon slags dagbok, och just därför känns det onödigt att betala för ett domännamn när jag i stort sett bara skriver för mig själv. Ibland har jag tänkt att bloggen ur dagboksperspektivet ska fungera som någon typ av terapi - att det ska ge något att skriva av sig lite. En annan tanke är väl också att om någon annan råkar snubbla in här någon gång så kanske något av det jag har skrivit gör skillnad för denne. Hur som helst så är det ganska skönt ibland att bara låta fingrarna rinna över tangentbordet och formulera tankar som (troligtvis) aldrig annars hade blivit konkretiserade. Det blir lite psykets exkretionsprocess (... vilket gör bloggen till psykets toalett?!).
 
Jo, men förresten, när jag ändå skriver om skit! Jag måste ju hurra lite för att Donald "Trumpen" Trump förlorade det amerikanska presidentvalet och nu får kliva åt sidan för (tidigare vicepresident) Joe Biden! Äntligen lite ordning och reda. Ett extra stort PLUS i det hela är ju såklart blivande vicepresident Kamala Harris, USA:s första kvinnliga, svarta vicepresident (och förhoppningsvis också blivande president)! Make the world great! 
 
Åh, och som en fortsättning på bra saker här då så måste jag ju dela med mig av lite bilder på vårt nya tillskott - Charlie. En fantastiskt söt liten varelse som på natten förvandlas till ett litet monster! 
Jaha, men dåså. Då var ett inlägg skrivet och jag drar mig tillbaka igen. Jag har inga intentioner att göra bloggandet till något kontinuerligt igen, men det torde väl bli något sporadiskt inlägg här och där. Själva bloggen får ju finnas kvar i alla fall! 
 
Adjö!
Kommentera inlägget här