Viktoria Ulin
landsbygdsbo och biologstudent

Startsida

Inredning

Äventyr

Hälsa

Inspiration

Vetenskap

Fotografering

Resor


“Preserve and cherish the pale blue dot,
the only home we’ve ever known”
- Carl Sagan

sunny friday

Publicerat klockan 18:41 den 6 Mars, 2020
Denna soliga fredag som närmar sig kvällning har gett mig lite inspiration till att skriva ett inlägg igen. Jag tenderar ju att göra såhär: gå all in och skriva flera inlägg i några dagar och sedan bara... låta bli. Men nu kände jag att nä! Nu kommer det ett inlägg! 
 
... och där blev det ett litet avbrott i skrivandet för en snabb skotertur ner till sjön för att försöka hinna fånga solnedgången på bild. Vi hann väl med nöd och näppe, meeeen... Det var lite dimmigt! 
Jo, tillbaka till skrivandet nu då! Jag är peppad för dagen för idag fick jag tillbaka mitt tentaresultat (egentligen igår men det fanns en minor oklarhet som reddes ut) och jag klarade mig bra vilket känns otroligt skönt. Prov och tentor har väl aldrig direkt varit min starkaste sida, vilket såklart är jättetråkigt när man läser ett program där varje kurs har minst två tentor. Man blir ju då definierad från halvdana tentaresultat som student - men såklart också genom skrivuppgifter så som labbrapporter och studier av olika slag, där jag istället är betydligt starkare.
 
Aja, i vilket fall så är det inte det enda positiva med denna fredagen. Vi har nämligen bytt knoppar på skåpen och lådorna i köket och det blev en sån skillnad! Innan var det bruna plastknoppar varav flera hade spruckit och gått sönder. Nu har vi istället fina knoppar i mässing och förhoppningsvis håller måttet länge! Resten av köksinredningen börjar göra sitt också, men det får bli en utmaning för en annan tid... 
Stökigt på golvet har vi också! Usch då, sånt får man väl inte visa?! 🤓 
 
Ja, det var väl allt jag hade att skriva för stunden. Nu ska jag ta ut kladdkakan ur ugnen och så ska vi åka till Sandra och Fredrik där grabbarna får kolla på hockey medan jag och Sandra utmanar Bowser i Super Mario Bros U på Nintendo Switch! 
1 kommentarer i detta inlägg
Kommentarer:
ajlimuller.se:

Jag älskar dimbilden, det ser så drömmigt ut. Jag är precis likadan när jag får skrivfeeling. HUNDRA PÅ EN DAG och sedan ingenting.

Svar: Åh, tack! Ja, det var det verkligen också!
Haha, ja, och varför är det så egentligen?! Jag önskar att jag hade disciplin att skriva varje dag, men det faller liksom bort. Jag har dock kommit fram till att jag inte känner att jag vill eller kan sluta blogga heller. Det får bli när det blir helt enkelt!
Viktoria Uhlin

Kommentera inlägget här