Viktoria Ulin. landsbygdsbo och biologstudent

first quarter of 2020 ✔

Publicerat klockan 21:47 den 30 Mars, 2020
Nu har det gått drygt två veckor sedan vi fick besked om att studierna resten av terminen kommer att hållas på distans p.g.a. corona-pandemin. Hittills tycker jag att det har gått riktigt bra och programansvariga, kursansvariga och lärare har verkligen gjort ett fint jobb med att ordna för oss studenter! Under distans-tiden har vi redan hunnit ha två tentor samt påbörjat en ny kurs (ekologi - yay!!). 
Trots att jag har varit hemma i mer än två veckor (jag var hemma måndag och tisdag den veckan vi fick besked om distansstudier) så tycker jag att tiden har gått förvånansvärt snabbt! Har i och för sig som sagt hunnit med en hel del plugg under den här tiden. Och så målade jag om köksbordet (furu till vitt - så mycket bättre)! 
 
Det som chockerar mig nästan mest är nog ändå att det nästan är slut på mars!! What?! Det är ju liksom dags för vår nu... 😍🌱 Jag är så taggad och redo för våren! Första kvartalet går mot sitt slut och nu dagas vårmånaderna. Längtar sååå efter att kunna gå i lövbeklädd skog igen! 💕