Viktoria Ulin. landsbygdsbo och biologstudent

il fait du soleil

Publicerat klockan 21:05 den 16 Januari, 2020
Idag fick vi återigen smaka lite extra på solens strålning när himlen var molnfri(are). Det är så skönt att dagarna äntligen blir längre och längre. Idag hade vi dessutom rätt kallt; termometern visade på kring -11°C mitt på dagen ungefär. 
Har varit upp till Umeå idag och skrivit tenta. Det gick nog faktiskt över förväntan. Jag hade inte pluggat så mycket över jul vilket såklart ledde till att jag inte hade så stora förväntningar för min prestation, men vissa grejer hade faktiskt fastnat. Dock lämnade jag ett av FSR:en (eller delmoment) till omtentan så att jag har tid att plugga ikapp lite där.
 
Har (väldigt ofta) kraftig prestationsångest och vill gärna "vara bäst" även om jag faktiskt inte alltid 1. pluggar tillräckligt och 2. psykiskt och fysiskt orkar. Dessutom behöver man kanske någonstans också ta i beaktning att man kan inte alltid vara "bäst på allt". Har kämpat med detta så länge jag kan minnas - i olika former. Bland annat på grund av detta (men också av flera andra skäl) har jag tagit kontakt med en kurator för att kunna hantera och kanske också överlista mina hjärnspöken. Och det är väl på tiden också. 
Kommentarer:
pappa:

Tänk på att "good enough" ofta är fullt tillräckligt <3

Svar: <3
Viktoria Uhlin

Kommentera inlägget här