Viktoria Ulin. landsbygdsbo och biologstudent

Pendling & Exkursion

Publicerat klockan 17:31 den 19 September, 2019
Jag har visserligen inte pendlat så länge än, men jag tycker redan att det här är så mycket bättre än att ha ett boende i Umeå och ett i Tresjö! Att få komma hem varje kväll känns så otroligt mycket mer värt än att behöva sitta själv i ett rum på veckorna. 
Just nu sitter jag på perrongen och inväntar tåget som ska ta mig till Nordmaling. Det är faktiskt rätt skönt att ha tåget som en "tankeplats" där man får samla dagens tankar och bara ta det lugnt en stund. 

Idag har vi varit på en exkursion i "Umeås inland" där vi har följt Vindelälven upp och tittat på hur inlandsisar och vattendrag har påverkat landskapet och vad det har fått för effekter. Geovetenskap må kanske inte vara det spår jag tänker inrikta mig mot, men det är ändå intressant och kanske framförallt viktigt att förstå delar av det för att förstå det biologiska sammanhanget. 
Sen måste jag säga att ett stort plus är alla trevliga klasskamrater jag har! Vilket härligt gäng! Jag har ju inte direkt varit med på nollningen, men känner ändå att jag är en del av gruppen. Och det är en sån häftig grej bara det att vi alla är där med ett gemensamt intresse - så samtalsämnen tar det aldrig slut på! 
Kommentera inlägget här