Viktoria Ulin. landsbygdsbo och biologstudent

PPP

Publicerat klockan 23:15 den 29 Oktober, 2019
Denna dag har varvats med plugg, pyssel och promenad. Tripple P. Jag har fastnat lite för att hålla på med origami- och papperspyssel, och det finns så otroligt många bra tips på saker man kan göra! Exempelvis dessa fina och busenkla stjärnor. Kostar knappt något att göra heller! Dessa har ingen "baksida", men jag planerar att testa att göra stjärnor som har det också. Vi har ju totalt åtta fönster numera här på Kullabo i jämförelse med tre på Fågelsångsvägen, så vi har lite fönster att fylla till jul! 
Här är videon jag har utgått ifrån! Jag använde dock limpistol för att få varje del att sitta fast lite bättre. https://www.youtube.com/watch?v=LVg1uOx3ZrM 
Alltså pyssel är verkligen avslappnande. Man behöver inte tänka på något annat än det man gör just nu, det man håller i handen. Och är man som jag som tänker och övertänker the whole damn time så är det rätt skönt att komprimera tankarna till "och nu viker jag över den dit..."! 

Allt det här pysslandet för tankarna tillbaka till pysselkvällarna vi hade för några år sedan... Det var riktigt fina tider!