Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
00:42 - 29 November, 2018

Sylvia Earle - Her Deepness, the hero.

Den här filmen är nog lite drygt 9 år gammal, eftersom Sylvia Earle vann sitt Ted Prize 2009, men videon och dess innehåll är fortfarande lika aktuellt - om inte än mer aktuellt - idag. 
18:42 - 27 November, 2018

Rimfrost

Det ligger ett lager rimfrost över hela Örnsköldsvik just nu, och man blir nästan lurad att det har snöat. Det är kallt, relativt vitt och årets slut börjar närma sig. Jag har en slags hatkärlek till den här delen av året. En del av mig älskar hur vackert det blir när kylan kommer och lägger sig som ett täcke över naturen. En annan del av mig blir trött och nedstämd av mörkret och tanken på att de långa, varma sommarnätterna är ett halvt solvarv bort. Därför blir dagarna då vi åker ut och tar vara på soltimmarna, njuter av den vackra naturen och andas frisk luft extra viktiga. 
Nu ska jag ta mig an några projekt som jag har påbörjat. Har skrivit lite om det på instagram men tänkte även dela med mig av hela processen här på bloggen sedan! 
20:14 - 17 November, 2018

On the mountain

Idag gick vi på en promenad upp på Åsberget. Vi känner båda två att vi har fastnat lite i en "ond cirkel" där vi mest bara sitter hemma och gör ingenting. Men idag tog vi oss i nackskinnet och promenerade rakt upp på berget. Vi fortsatte till Åsmasten och tittade ut över Veckefjärden där en stund och gick sedan hem igen.Det var så himla skönt att komma ut. Att vara ute i skogen och promenera gör verkligen under för sinnet. 🙏