Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:03 - 23 Maj, 2018

Sunsets of summer

Det finns inte mycket som slår såna här solnedgångar. Dom med att hela himlen färgas rosa, för att sedan övergå till en mörkare och mörkare ton och slutligen är det bara en smal strimma kvar som sakta försvinner bakom bergen. Trots att kylan häruppe i norr är en nackdel (enligt mig) så väger definitivt såna här saker upp på sommaren. Det är så otroligt vackert att bara sitta och se på sånt här. 
Efter ett hektiskt år i skolan längtar jag verkligen efter lugn och ro. Det verkar som att ju äldre jag blir, desto mer dras jag till "ensamhet". Då menar jag inte att jag inte vill vara omringad av människor, utan snarare att komma bort från urbana miljöer. Jag vill inte höra stadsbrus dygnet runt. Jag vill höra trädsus och fågelkvitter. Jag vill inte mötas av dofter från fabriker och avgaser. Jag vill mötas av doften av blommande träd, förmultnande löv och blommor. 

Det finns fortfarande delar av mig som vill utforska världen, och jag hoppas att jag ändå någonstans kan kombinera det bästa av båda världar. En sommarstuga dit jag flyr om somrarna, här i Sverige. Här i Örnsköldsvik. Och kanske ett liv delvis på resande fot som marinbiolog (mer eller mindre på resande fot i alla fall). 

I alla fall så just nu gäller fortfarande ett liv som student. Kommer att läsa kurser över sommaren och kombinera med lite jobb som telefonist igen. Dessutom har jag lite resor (i Sverige) planerade. Men jag känner att det kommer ändå finnas tid till att vandra i skogen, fiska vid någon mysig liten sjö, grilla och framförallt bara andas ut. Det känns verkligen helt fantastiskt. 🙏


0


Kommentera här: