Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:43 - 9 Maj, 2018

Anemone nemorosa

I eftermiddags åkte vi till Brynge Kulturområde för att kolla om vitsipporna hade börjat växa (likt förra året), och det hade dom - helt underbart. Det var fullt i den lilla skogen som ligger bredvid den stora dammen där man reglerar vattenflödet i Nätrån. Just nu är det extremt mycket vatten i vattendragen, och en väg i närheten hade bland annat blivit översvämmad då ån svämmat över (vilket den även har gjort på fler ställen). 
 
I vilket fall så blev det en lyckad tur idag! Solen sken, det var varmt, man kände verkligen vårens vibrationer i luften. Allt väcks åter till liv! 😍🌿Jag har verkligen, verkligen saknat att vara ute såhär. Vintern har en viss charm, men inte tillräckligt för att fånga mig. Jag ogillar kylan och mörkret, och trivs så otroligt mycket bättre när det är varmt, grönt och går att gå överallt.
Det är viktigt med mellanmål när man är ute! Fika hör till! 👍
Ljuset som föll in i skogen en bit in var helt magiskt. Jag skulle kunna ha stannat där hur länge som helst. Det är något som är lite "förtrollande" med sån här typ av skog. Jag må vara född norrlänning, men barrskogar tilltalar inte mig lika mycket som lövskogar. Och när man dessutom står mitt i deras sprudlande växande kan man inte annat än bli tagen. 


0


Kommentera här: