Viktoria Ulin
landsbygdsbo och biologstudent

Startsida

Inredning

Äventyr

Hälsa

Inspiration

Vetenskap

Fotografering

Resor

"Those who contemplate the beauty of the earth find reserves of strength that will endure as long as life lasts"

Second hand haul

Publicerat klockan 17:57 den 1 Mars, 2018
Satt och pluggade med en klasskompis den här eftermiddagen, och när jag skjutsat honom till bussen och skulle hem tog jag en liiiten omväg förbi två loppisar/second hand. Fyndade riktigt bra grejer! Jag har skrivit det tidigare, men jag älskar verkligen loppisar. 😍 Loppisar är det parallella universum där allt och ingenting finns. Jag hittade till exempel en tröja med ärmar men inget hål för huvudet fanns. 😂

Även om jag hittade en del konstiga grejer, så fyndade jag också några prylar. Bland annat dessa jeans och denna sweatshirt!
Det blev även ett sällskapsspel (älskar spel, och särskilt "frågesportsspel", that's my speciality), en fin och mysig filt (som måste in i tvättmaskinen snarast, luktar gammal loppis, så inte så mysig just nu), ett blockljus, två glasskålar och en kastrull som jag tänkte använda för att smälta stearin (återbruk av gamla ljus) i och göra egna ljus i bland annat glasskålarna jag köpte.
Hoppas att skålarna tål värme. Tror dock att de flesta glasprodukter tål ganska hög värme innan något händer. Sen får man ju såklart hålla lite uppsikt
La ut filten på golvet för att fotografera den, och innan jag ens hunnit hämta kameran hade Rasmus gått och lagt sig på filten och verkade njuta för fulla muggar... Tror nog att han får vänta lite innan det blir mys på den filten, som sagt, den måste verkligen tvättas.
Förresten! Total shoppingkostnad för dagen 138:-! Och då har jag dessutom hjälp till och bidragit lite till att hjälpa både miljön och nödställda. De flesta loppisar och second hand skänker ju faktiskt en del av vinsten, och att kunna bidra till lite mindre konsumtion av nya varor är fantastiskt. Vissa kanske tycker att det är "äckligt" att köpa vissa saker på loppis, men då säger jag bara: tvätta eller diska prylarna ni köpt!
0 kommentarer i detta inlägg
Kommentera inlägget här