Viktoria Ulin. landsbygdsbo och biologstudent

Time flies by so fast

Publicerat klockan 20:34 den 18 Juli, 2018
Kan knappt fatta att snart har två tredjedelar av sommaren gått! Och vilken sommar sen... 😍🙏 Det har varit otroligt varmt de senaste veckorna. Nästan bara sol, något enstaka regnfall, men framförallt ovanligt höga temperaturer. Det är dock extremt torrt och nu utfärdas fler och fler eldningsförbud. Och samtidigt ser man hur naturen vantrivs med värmen när träd börjar tappa löv och blommor vissnar i brist på vatten för att kunna fotosyntetisera - vilket såklart är den stora nackdelen med värmen och torkan. 
Mycket har hunnits med de senaste veckorna. Bland annat har jag hunnit vara ute på Ulvön hälsat på Sara med Verre. Jag, Samuel, Sandra och Fredrik har hunnit bada ett x antal gånger. Samuel och jag har cyklat några mil runt omkring kommunen. Vi har varit hus- och djurvakt vilket var så mysigt. Jag har även fyllt 25 vilket firades med tårta, bad och Pinchos! 
Men allra mest har vi bara njutit av sommaren och värmen. Det är ju några veckor kvar innan skolan börjar igen, och det ska hinnas med en Sverigeresa till och även ett bilköp (!) vilket jag ser framemot så himla mycket! 
Det jag har gjort absolut minst denna sommar är att fotografera, tror jag, hehe... Alla bilder som jag lägger upp nu är fotade med min OnePlus 6! Jag tycker ändå att för såna här bilder så är kameran på telefonen grymt bra. Nej, nu ska vi fly värmen en sväng ner i sjön för att svalka oss! 

Ha det bra så länge! 💋