Viktoria Ulin
landsbygdsbo och biologstudent

Startsida

Inredning

Äventyr

Hälsa

Inspiration

Vetenskap

Fotografering

Resor


“Preserve and cherish the pale blue dot,
the only home we’ve ever known”
- Carl Sagan

Why are you taking so long, summer?

Publicerat klockan 21:30 den 3 Januari, 2018
Ja, ungefär där var mitt tålamod för denna vinter över. Nu väntar bara minst tre månader av mörker och kyla och sedan ytterligare tre månader av slask och en antydan till sol och eventuellt lite varmare klimat. Jag är - som jag nämnt många gånger tidigare - verkligen inte en vintermänniska även om jag förvisso kan uppskatta vissa vinteraktiviteter som ishockey och slalom. Jag vill allra helst bara ha vinter i december, och resten av året får för min del absolut vara tropiskt klimat med värme och sol.
Kläder, skor, väska och solglasögon från H&M, smycken och klocka från Ur&Penn! 

Det är ju rätt omöjligt att säga just nu hur långt jag har hunnit på hälsans stig fram till sommaren, men jag hoppas att det är tillräckligt för att denna outfit ska vara möjlig... Örhängena har jag visserligen redan, dom fick jag av Samuel i julklapp. Det var så gulligt! På julaftonsmorgonen fick jag en påse med lindor-choklad, och i den låg en ask med örhängena som jag tidigare tittat på och blivit lite förälskad i. 💕

I vilket fall funderar jag på om jag ska take my ass och gå till en frisör framöver, vilket jag inte har gjort på år och dagar, och toppa, tunna ur och klippa upp håret lite och samtidigt göra en ombre med mörkbrunt och ljusa toppar. Har varit sugen på det tidigare, och jag tror att det skulle passa både mig och mitt hår bra. Jag har ju självfall och dessutom extremt tjockt hår, så jag tror verkligen att det skulle funka. 
0 kommentarer i detta inlägg
Kommentera inlägget här