Viktoria Ulin
landsbygdsbo och biologstudent

Startsida

Inredning

Äventyr

Hälsa

Inspiration

Vetenskap

Fotografering

Resor


“Preserve and cherish the pale blue dot,
the only home we’ve ever known”
- Carl Sagan

New year, new start

Publicerat klockan 16:18 den 2 Januari, 2018
Börjar med att skriva Gott Nytt 2018, för nu har det gått ett tag sedan jag var in och skrev något igen! Fortsätter sedan med detta. Jag både älskar och hatar att vara klyschig, men jag bara måste vara det nu. 
 
“It doesn’t matter how many times you get knocked down.
All that matters is you get up one more time than you were knocked down.”
 
Har verkligen funderat mig knäpp kring det här med kost, träning, hälsa och så vidare. Jag har lite smått försökt under hösten att äta lite bättre, och på något sätt få in pyttelite motion, och med väldigt lite effort har jag ändå lyckats gå ned över 10 kg, och jag kan nog säga att jag har slutat röka nu också. Det är bara en liten bit på vägen, men det har verkligen varit en bra motivation för att ta tag i det här på riktigt och fortsätta. Jag tror att många håller med mig och känner igen sig när jag skriver att det nästan känns löjligt att återupprepa det, men den här gången är på riktigt. Varje gång har varit på riktigt, för varje gång jag har försökt har varit en del av den långa vägen framåt. 
 
Känner också att jag verkligen behöver få skriva av mig lite då och då, för att hålla motivationen igång, så bloggen kommer numera att handla mycket om min resa framåt mot ett hälsosammare liv. Jag kan inte lova att det kommer att bli frekventa uppdateringar varje dag eller ens varje vecka, men jag ska försöka att dela med mig så mycket jag orkar och kommer ihåg. För andras skull, men framförallt för min egen skull. Tänk att kunna gå tillbaka och se alla bitar på vägen som formar ens liv. Är inte det ganska fantastiskt ändå? 
0 kommentarer i detta inlägg
Kommentera inlägget här