Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
23:26 - 28 Februari, 2018

@ our place

Även om jag längtar efter en större och fräschare lägenhet gillar jag ändå möbleringen och det mesta av inredningen hemma nu. Jag skulle gärna vilja ha liiite ljusare. Gärna vita eller väldigt ljust gråa väggar, och smutsrosa och ljusgråa kuddar i soffan.

Något i den här stilen, hade jag tänkt mig. Älskar färgskalan! ↓
| Sänglamporna är IKEAs "Tertrial" och huvudgaveln från kollektionen Brimnes. |

Men sovrummet! 😱 Är jättenöjd med själva sängen, huvudgaveln och sängkläderna (och älskar att ha många kuddar), men vad ska jag ha på sänggaveln? Känner att det är en konstig och brokig blandning av stilar, och trots att jag verkligen gillar min kaktuslampa funderar jag på om den inte kanske passar bättre hos två små damer som jag råkar vara moster åt. Och så råkar jag även veta att deras mamma tycker att den passar där med... 😏

Så... Jag funderar lite på vad man skulle kunna ha på sänggaveln istället. Vill ha något stilrent och personligt, så jag får klura lite. Jag skulle kunna fråga runt, men då blir det ju inte personligt för mig... 🤔 Något mer jag skulle vilja fixa är snygga lådor att ha i sidohyllorna, för nu ligger det smågrejer där lite huller om buller.
Fångade Rasmus min precis när Lillian kom in en sväng för att lämna av lite saker. Skärrad/chockad men behåller ändå sin ståtliga hållning med värdighet.
19:14 - 28 Februari, 2018

always stay positive

Absolutbeloppet av en funktion eller ett tal har alltid ett positivt värde. Always stay positive! 😊
Jag som hade tänkt vara lite mer aktiv på bloggen igen, men det finns ingen sån inspiration just nu. Jag har ingen lust att fotografera (har kanske fotat totalt 100 bilder i år, varav det mesta bara är typ på familjen eller sånt jag aldrig skulle lägga ut). Men nog om fotografering. Det är ju inte det enda jag använder bloggen till. Jag brukar ju skriva av mig här också.
 
Problemet är ligger väl i och för sig där också, det händer liksom inte så mycket i mitt liv förutom att jag pluggar. Så jag har inte direkt något att skriva om dagligen. Det låter nästan lite tragiskt, men jag umgås knappt med folk utöver min och Samuels familj, och spenderar större delen av mina dagar på skolan eller hemma pluggandes eller tittandes på nån film.
 
Men för lite mer än en vecka sedan kom min syster Stefanie hem en sväng från Göteborg! På lördagen hade vi en Alla Hjärtans-fest hemma hos äldsta systern Emelie med hela familjen, och på söndagen passade vi systrar på att ta en brunch ihop hemma hos mig. Det var så mysigt, vi åt gott, skrattade mycket och hann spela några omgångar sällskapsspel. 😍
Och om drygt en månad kör jag först ned till Sundsvall för att våldgästa hos Verre en natt, sedan vidare mot Skövde till Sofie där det också blir en natt och slutdestinationen blir Göteborg till Steffa! Vi hade bland annat tänkt ta en tur ner till Ullared. Det ska bli så skoj, var verkligen längesedan jag var dit senast, och jag behöver verkligen ett break från den här repetitiva vardagen. Och jag saknar mina älskade vänner så jag spricker, så att jag får passa på att träffa två av dem under den här resan blir perfekt! Längtar efter er tjejer! 💖

Man får liksom ta vara på såna här varma, fina stunder och ta fram dessa minnen när vardagen känns trög!
11:48 - 11 Februari, 2018

Soft pink

Som jag skrev här för några veckor (!) sedan så tycker jag verkligen att den här smutsrosa färgen är så fin. Det märks verkligen att det är en innefärg nu, och kanske är det just därför en annan har blivit extra förtjust i den nu. Tycker att det skulle vara så fint med lite detaljer i denna färgen. Något gardinpar, lite filtar, kanske en matta, lite fina skålar. Och så andra fina detaljer också såklart, i vitt och grått. Allt detta är från Rusta. Tycker verkligen att dom har förbättrat sig på senaste år gällande inredning.