Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:21 - 31 Augusti, 2018

A moment by the ocean

I eftermiddag tog vi en pluggpaus och åkte ut till Skommarhamn för att njuta lite av det fina vädret och fotografera lite. Det var riktigt härligt och välbehövt för oss båda. Jag roade mig lite med att gå runt och studera de olika typerna av bergarter som bildar de vackra klipporna. I flera av dom fanns en "åder" av en ljusare bergart. 
Jag skulle gissa att detta är någon typ av skiffer. Det fanns flera partier där stenar liksom fallit isär från berget. 
Här är den. "Ådern". Ganska vackert ändå. Så gammalt berg, och ännu syns spår av vad som skedde när det en gång steg ur jordmanteln (trögflytande, smält "bergart" som omger jordens kärna). 
19:16 - 29 Augusti, 2018

August sunsets

Igår åkte vi en sväng till Järved för att fotografera. Det var en otroligt vacker solnedgång som mötte oss. 
Strax innan jag och Samuel åkte ut för att fotografera igår fick jag veta att min föredetta arbetsplats (och där jag numera jobbar extra ibland) Örntaxi brann. Hela lokalen förstördes. Växeln, kontor, chaufförsrum - hela rubbet. Så sorgligt. 😓 Men tack och lov skadades ingen i branden. 🙏 Samuel och jag åkte förbi en sväng och där stod flera av mina gamla kollegor och såg på medan branden slukade upp deras arbetsplats. 
22:44 - 28 Augusti, 2018

Bernina

Min nya trotjänare. En fantastisk symaskin av märket Bernina. Ålder är oklart, men den har nog minst 30 år på nacken i alla fall. Troligtvis än mer. Jag hoppas att det blir mycket trevligt skapat med denna pärla. Har bland annat lite prydnadskuddar i åtanke, och även shoppingkassar. Och mer lär det väl bli när jag har lärt mig alla roliga funktioner (och dammat av symaskinskunskaperna)! 
Alltså den är så charmig att jag smäller av lite... 🙈