Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
21:54 - 15 Oktober, 2017

Cozy heaven

Kom precis på att jag inte har bloggat sedan vi fick hem sängen (med undantag från tidigare idag). Och jag som sa att jag inte skulle blogga så mycket nu... Typiskt mig, hehe. Men kom på att jag ville visa upp nya sängen - vår nya lilla bit av himlen. Alltså det är svårt att ens försöka BÖRJA beskriva hur mycket bättre vi sover nu, utan ryggvärk och att vakna upp mitt i natten av att man ligger som en krok i glipan mellan madrasserna. Nej, nu äntligen kan vi sova gott om nätterna i vår fina Ekens (med snygga, adderade guldben som gör den typ 12 cm högre än normalt
Var lite orolig att benen inte skulle passa, men som tur var så fanns det typ en "universallösning" på både sängen och benen så de passade ihop. Och det blev så himla bra. Den är dock så hög att både jag OCH Samuel kan sitta på kanten och dingla med benen. Samuel är ju närmare 190cm medan jag med mina dryga 160cm nästan behöver stege för att komma upp, men bara nästan. 
Önskar jag hade en vidvinkel för att visa upp rummet - eller åtminstone en normalzoom - men tyvärr är min 50mm allt jag har och äger just nu i optikväg. Som jag skrivit tidigare så är det så situationen ser ut just nu, jag har inte råd att prioritera hobbies för tillfället, men jag håller alltid hoppet uppe, snart har vi det bättre. 
 
Nu ska jag hoppa i säng, dags för en ny vecka med nya möjligheter! 
Hoppas ni haft en bra vecka, allihopa. Godnatt!


2


Kommentarer:
Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2:

snyggt

Svar: Ja, det blev bra! Kul att du gillar det! :)
Viktoria Uhlin

ida:

Hej
vilka fina ben. Vart har du hittat dem? Jag letar med ljus och lykta efter mässing/ guld ben till mitt sängbord. tack!

Svar: Hej! Jag köpte dom på Jysk i höstas, men det var ett utgående sortiment. Tror detta var specifikt sängben, men det finns en sida tror jag som är specialiserad för möbel-ben. :)
Viktoria Uhlin

Kommentera här: