Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:51 - 27 Oktober, 2017

Friyay

Inte en lugn stund denna fredag, har hållit igång sedan 05:50 med plugg, skola, tre timmar i telefon (!!), har varit ut i naturen en sväng och även hunnit med en tur på ”stan”, dock inte i den ordningen, haha. Nu finns ingen energi kvar, så jag ger upp för denna dag och önskar alla en trevlig helg. Ska nu ladda upp för morgondagens trevligheter! 
 
19:42 - 26 Oktober, 2017

Birthdayparty

Idag har vi varit och firat min fina systerdotter som fyller 3 år idag. Det är verkligen sanslöst att tiden kan gå så snabbt. Av mig och Samuel fick hon en sopbil (hon sa till mig för någon månad sedan att hon önskade sig en lastbil) och den hade flera funktioner, t.ex kunde den med hjälp av en liten motor hissa upp en soptunna och slänga "skräpet" i den. En Pippi-figur fick åka flera gånger i tunnan, och första gången hon körde sa hon lite exhalterat "nu kommer Pippi"! Haha, älskade trollunge. 
18:00 - 25 Oktober, 2017

Candleseason

En av de bästa sakerna med hösten är utan tvekan att få tända massvis med ljus och dricka varmt te, och jag vet många som skulle instämma. Ljus i mörket är underbart, och som det numera legendariska ordspråket som JK Rowling förmedlat genom sin karaktär Albus Dumbledore lyder: "Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light". Passande nog har jag dessutom en temugg från Platform 9 3/4 på Kings Cross Station.