Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
17:18 - 21 Maj, 2017

It can't be said enough: true magic lies in the nature of nature

Jag kan inte förklara gårdagen med annat än magi... Vilken kväll! Först fick jag träffa Verre ett tag, och vi satt och surrade och njöt av solen. Sedan åkte jag och Samuel ut på en biltur, och vi hamnade bland annat i Sidensjöområdet, med avslutning i Brynge, där jag spenderat en del tid som barn eftersom min farfar var från trakterna. Det var så fantastiskt vackert, och i Brynge finns en damm där man släpper på vattnet när vattennivåerna är höga, och idag var det en otrolig fart i forsen. 
Köpte med mig lite KitKat för att ha som "mellis" och även med mig på jobbet under natten, och testade även en KitKat "Chunky Cookie Dough". Alltså, den smakade bara socker. Inte cookie dough. Rekommenderar vanliga, hederliga KitKat istället, mycket godare! 
Och detta då? Snacka om "Vitsippor ute i backarna står". Helt fantastiskt. Det var plättar av grönt och vitt lite här och var, och skogen var så vacker i solnedgången med begynnande knoppar och blad. 
Skulle kunna spendera hela sommaren med att göra sån här! Se och upptäcka nya vackra platser med kameran i handen, och bara njuta av solen och värmen. 
Kommentera här: