Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
12:18 - 23 Mars, 2017

A great start

När jag vaknade idag såg jag att Sofie hade taggat mig i ett inlägg på Kilroy Sweden's facebooksida. Det handlade om att den 31 Augusti kan man ha möjlighet att åka med Kilroy i 6 veckor till Filippinerna och volontärarbeta som dykare och hjälpa marinbiologer (!) med olika uppgifter. Tror ni jag dog lite, eller?! Det skulle kosta runt 25 000, och sen antar jag att man får lägga till flyg från Sverige till Filippinerna på det. Som jag skrev igår så har vi väl inte direkt de ekonomiska möjligheterna att göra såna här saker, men drömma går alltid... Jag kände bara att det är PRECIS en sån här resa jag skulle behöva. Få erfarenhet inom marinbiologiska projekt, ta dykcertifikat (det ingår för dom som inte har det), komma iväg från Sverige ett tag, upptäcka och se nya saker... ♥
Ja, visst hade det varit helt fantastiskt. Vi får väl se vad framtiden har att erbjuda!  I sommar blir det i alla fall sommarjobb för hela slanten, och till hösten var tanken att jag ska läsa Matte 3C, Biologi 1, Kemi 1 och Fysik 1! Längtar så till sommaren, längtar efter mina vänner som inte bor i Övik längre, längtar efter sena, varma sommarkvällar och ljusa, långa dagar. 

Men just nu fokuserar jag på nu! Och nu sitter jag och ska plugga lite Samhällskunskap, käka lunch och lyssna lite på musik. Om några timmar ska jag ner på skolan för lite Historia. Känns nästan lite galet att det bara är drygt två månader kvar på kursen.
Kommentarer:
Rebecca Adnell:

Häftig resa, hoppas du får komma iväg på något liknande i framtiden!

Svar: Ja, jag hoppas det jag också! Det vore verkligen a dream come true!
Viktoria Uhlin

Kommentera här: