Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
01:18 - 11 Juni, 2017

Saturday pt.2

Sådär, det var alltså del två av dagen. Vi tog med oss kamerorna och åkte på jakt efter något trevligt ställe att fota och bara vara ute i naturen, och hittade ett helt fantastiskt ställe ute i Näske. Flera gånger fick jag nästan nypa mig i armen, så vackert var det. 
Så himla söta blommor. De växte även uppe vid vägen, men flest i antal var nere vid bäcken/forsen/ån. Någon som vet vad det är för art? Har försökt att googla mig fram till det, men utan resultat... 
Dessa vet jag i alla fall är Kabblekor!
En bäck/fors/å, och på varsin sida om bron som gick över bäcken/forsen/ån så var miljön relativt olik. Ena sidan som var mer som en fors var stenigare och med tall och granskog, och den andra sidan var lummigare med en hel skog i skogen av ormbunkar, lövträd och lite lugnare vatten. 
Det var som att gå in i en helt annan värld. Jag var säkert en halvtimme bland ormbunkarna och insöp den helt otroliga miljön. Det kändes nästan som att vi var i någon sydasiatisk regnskog - fuktig, lummig och sprudlande av gröna växter och liv. 
Min fantastiska livskamrat, bästa vän - min Samuel. Den bästa mannen på denna jord, med ett hjärta av guld. 💖 Han vet inte själv hur mycket han gör för mig, men det finns ingen annan som honom. I sju och ett halvt år har vi nu varit tillsammans, och vi har resten av våra liv kvar. Vissa är verkligen lyckligt lottade, och jag är en av dom. 
Harsyra! Både vackra att se på och goda att äta. Hann få i mig en hel del på våra promenader fram och tillbaka på stigarna som gick längs med vattnet. De bär upp de små vattendropparna så elegant med sina små klöverliknande blad. 
Vi avslutade med att åka till Näske Brygga, där vi satt i regnet klockan 22:00 och käkade chips, drack Pepsi Max och bara njöt av dagens sista timmar. Såna här dagar ger så mycket för livet. Det är såna här dagar man minns. 🍀🌿💖💦
Kommentarer:
P i X E L I E – Erica Pettersson:

Åh! Vilka fina bilder! Så vackert det verkar vara där :-D

Svar: Ja, som sagt, det var helt magiskt. Har aldrig någonsin tidigare upplevt ett ställe med samma känsla! Ibland blir man hemmablind, då är det bra att upptäcka såna här ställen! 😉
Viktoria Uhlin

Kommentera här: