Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:56 - 5 Juni, 2017

Pack the bags and just go

Bikinisarna! Baddräkterna! Alltihopa! Gimme! Gimme! Gimme! 
Det är svårt att exakt i ord förklara hur jag känner i perioder. Jag vet inte om det är någon "flyktaffekt" eller vad det egentligen kommer från. Men till och från känner jag verkligen att jag bara vill lämna allt i Sverige, åka iväg med Samuel och bara resa runt, uppleva och se nytt. Jag blir liksom instängd, inramad, inboxad, introvert. Jag vill bara öppna alla fönster och dörrar, ta ett steg ut i ett stort äventyr och bara låta mig dras med. Det är kanske svårt att dämpa detta helt med några små charterresor, men jag tror ändå att det är behövligt för mig ibland. Ha ett litet äventyr, få uppleva värme (som jag älskar så mycket) och bara få fly ett tag från vardagen. 
Jag nämde i ett tidigare inlägg en resa till Thailand eller liknande. Jag blir så överentusiastisk och superpeppad när jag får en idé - och det kan vara både förödande, livsomvälvande och helt fantastiskt. Det är en egenskap jag bara får lov att leva med eftersom det är en del av vem jag är. Redan i lågstadiet kommenterade en lärare detta som i att jag var "upp som en sol och ned som en pannkaka". My states of mood, through my whole life. 
Anledningen till att detta inlägg nu är fyllt av en massa kläder också är för att det är sånt som jag på något roligt vis tänker mig att jag skulle vilja ha någon gång, gärna med mig på exempelvis en resa. Likt tidigare känner jag att jag dras alltmer åt en blandning av en street/skate- och elegant stil.
Tänker inte vara cheesy denna gång och skriva en förklarande text till någon grejerna. Jag tror ni hajar funktionen! 
Kommentera här: