Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
20:48 - 18 Juni, 2017

June, July, August

The truth has been spoken. "Hela året har jag väntat på juni, juli, augusti" sjunger Per Gessle om, och han har verkligen rätt. Det finns inga andra månader i våran kalla nord som är så fantastiska som dessa tre varma och gröna sommarmånader. Jag önskar att jag levde i detta alltid - året om. Lägg gärna till 5-10 grader så vore det ännu bättre. Äntligen har jag lust och ork att ta tag i saker, om än det bara handlar om att rensa i skafferiet eller att vara ute mer. Nu känner jag verkligen att energin kommer från en (nästan) aldrig sinande källa. 
20:03 - 18 Juni, 2017

Baptize a star

Idag har det varit dop för min underbara lilla systerdotter, Stella, vår stjärna. ⭐💖
Stolta storasyster Ottilia hjälpte prästen (med hjälp av mamma Emelie) att fylla dopfunten. Duktiga, stora, kloka tjej! På fikat efterråt busade vi järnet tillsammans med vänner och familj! 👶💖
13:36 - 18 Juni, 2017

FriYay

I fredags kom Sofie hit och hjälpte mig att fixa på balkongen. Med några lastpallar och lite fix och trix lyckades vi få till en mysig "balkongsoffa". Det känns faktiskt så himla mysigt att kunna vara därute, och katterna uppskattade också en ny sovplats i solen! 
Det mesta på balkongen går i blått. 
Till och med Sofies assnygga brallor matchade balkongen! 
Lite bohemiskt - så mysigt! Vi lyckades verkligen göra det bästa av vad vi hade! Tack Sofie för hjälpen! ♥ Det är dock synd att balkongen är rätt liten, men jag ska försöka fixa en pall eller liknande som går att ha som ett litet bord så går det att sitta därute och fika och pimpla vin fler gånger!