Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
17:07 - 14 Juli, 2017

Ulvön - a week later

Tanken var att jag skulle skriva ett blogginlägg redan på söndagen förra veckan, men jag har liksom varken haft tid eller ork för det. Idag är det en ny helg, och nu är det bara fyra jobbveckor kvar innan sommarjobbet är slut och skolan börjar igen. Förra helgen spenderas i alla fall ute på fantastiska Ulvön med världens bästa Sara och världens bästa Verre. Vi hade en sån mysig helg på Ulvö Lakeside Resort som Saras man och hans vän äger och driver därute. En fantastiskt mysig stugby, med närhet både till den mysiga och idylliska lilla hamnen och nära till utsiktsberget Lotsberget. ♥
Sara äger ju bageri och bakade även ute på Ulvön, helt fantastiskt goda och alldeles färska frallor och tekakor vräkte vi oss på morognen. 
Promenad genom byn, det blev middag på Almagränd. 
Utsikt från Lotsberget över Ulvö hamn. Det är nästan bisarrt att det finns ett litet samhälle ute på den här lilla skärgårdsön. 
 
Eftersom jag inte har någon ledighet (utom helgerna) denna sommar så försöker jag ta vara på helger och kvällar. Ibland måste jag dock sätta stopp, har kört på så hårt nu och knappt vilat, så vissa dagar landar jag bara i soffan och blir liggandes där. Men jag har reflekterat en hel del över mitt eget energiflöde... Det är ganska stort och omfattande, och jag kan köra på rätt länge, särskilt om det är något som ger mig positiv energi. Nu snackar jag både psykisk och fysisk ork. Det är viktigt att ta hand om sig själv, men jag har haft svårt att hitta balansen tidigare... Nu känns det ändå väldigt bra, så länge jag lyssnar på kroppen och sätter stopp när jag inte orkar. 
 
Denna helg kommer att spenderas på hemmaplan, men dels så fyller jag år på söndag så familjen kommer hit då, och på lördag vankas ett litet äventyr - förutsatt att vi får "bra" väder. Alltså ingen storm. Så spännande! Skriver mer om det om det blir av! 
Kommentarer:
JUNITJEJ:

Vilka underbara bilder!!

Svar: Tack! :D
Viktoria Uhlin

Kommentera här: