Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:17 - 16 Juli, 2017

Feeling spoiled

Alltså vilken födelsedag, och framförallt, vilka fantastiskt underbara människor jag har runt mig! 😍 Familj och vänner har firat mig idag på min 24:e födelsedag, och dem hade verkligen slagit på stort. Jättefina presenter har jag fått, och jag är så otroligt tacksam. Jag la ju ut en liten "wishlist" i förrgår, och väskan nedan var en av de saker jag verkligen behövde eftersom min drygt 30 år gamla kånken har gjort sitt. Hörlurarna ovan som jag fick av mitt hjärta är verkligen guld. Jag har jättekänsliga öron och har väldigt svårt för in ear, oavsett om det är pluggar eller såna som ligger i öronsnäckan, men dessa sitter som bomull över öronen, har Bluetooth och skitbra ljud - now it's truly a blessing listening to music! 🎧

"Jag är Re-Kånken, gjord av en enda tråd från ­återvunna plastflaskor. Färgad med spin dye-teknik som minskar behovet av vatten, ­energi och kemikalier. Redo att bäras, färdas och ­älskas. Och i en avlägsen framtid: återvinnas igen. Utan naturen är vi ingenting."

 Den ska få bära min börda i hösten, vinter och vår nu framöver.📐📚📎📏🔍
Rasmus blev bästa vän med väskan på en gång. Jag öppnade dragkedjan och locket på väskan en aning och han stegade rakt in och la sig och började mysa på en gång. Sötgubbe! 💖
👆 Mer av det jag fått idag. Är alldeles överväldig. Jag tycker absolut inte att presenter är ett krav, jag har vuxit ifrån det. Det viktigaste för mig att ha de närmsta omkring mig, men jag är samtidigt otroligt tacksam för att jag får sånt som jag både behöver och vill ha, som jag kanske inte skulle haft råd att köpa själv! 
 
👇 Nu intar jag samma läge som Rasmus och Betty gjorde tidigare. Ner i sängen och försöka få lite sömn för att kunna vara uppladdad för resterande fyra veckor på PostNord. 


0


Kommentera här: