Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
18:52 - 24 Januari, 2017

Wishlist 2017

Några saker ur 2017 års "wishlist". Lite kläder och prylar jag behöver.

Skulle vara sjukt nice med gummistövlar för skogsklampande och ett par rejäla promenadskor för härliga vandringsturer. Då är det också bra med ett par rejäla vindbyxor för att skydda och hålla värmen. En härligt teddyfodrad regnjacka, en termos för varma drycker, ett par ultrasnygga chelseaboots, ett par härligt "slitna" jeans, mjuka och luftiga haremsbyxor, en trevlig och snygg jacka i softshell, grymt snygga Birkenstock-sandaler och slutligen en Macbook Pro är också alla delar av min lista. En liten extra detalj är också en ny Kånken-ryggsäck. Jag har en, men den är (gissningsvis) äldre än mig och väldigt sliten. Det finns hål lite här och var på den, och jag känner att det börjar bli dags för en ny.

Detta är bara mål, inga måsten, men förhoppningsvis är allt detta något som kan införskaffas under 2017. En Macbook är kanske svårast, men det kommer att behövas en bärbar dator senare i studierna, om några år. 

Bara tanken på att använda gummistövlar och regnjacka och gå i en grönklädd skog får mig att bli varm inombords. Jag är, som jag har påpekat åtskilliga gånger tidigare, ingen vintermänniska och det finns ingen årstid jag saknar mer än sommaren just nu. Våren är härlig, eftersom den ger en mersmak av sommaren. Men ingenting kan slå ljumma sommarkvällar, en sjö, skog, nära vänner, en brasa, miljontals mygg... Det är underbart. ♥ 
Kommentera här: