Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
02:10 - 3 Januari, 2017

Making plans

Så har ännu ett år gått, och vi är nu i stargropen av 2017. Jag har nu gjort mitt sista pass som tillsvidareanställd vikare på Örntaxi och kommer bara att jobba extra där numera. I år kommer studierna att vara mitt största fokus, och trots att jag varit nedstämd större delen av hösten - på grund av stress av skola och jobb och även ett väldigt tråkigt besked inom familjen - så ser jag ett ljus tändas. Ett ljus av hopp och tro att detta kommer att bli ett av de bästa åren på länge, där jag kommer närmare mitt stora mål. Det är inte längre bara en dröm, det är en del av verkligheten. Det är mitt största, mest livsomvälvande mål och det absolut viktigaste för min egen karriär. Jag kan knappt skriva det. Karriär. Jag som bara är en liten skitunge. Hur blev jag vuxen (till åldern i alla fall) mitt upp i allt? Om några år är vi där, om allt går enligt planerna. På andra sidan jorden, där jag ska läsa till ett av de viktigaste yrken som finns. Få vet vad man gör som marinbiolog, och det är förståeligt. Det är ett sånt brett begrepp att det inte ens finns en yrkestitel som heter marinbiolog. Det finns så många fördjupningar att en titel knappast kan täcka alla delar. 
 
I vilket fall så sitter jag i skrivande stund och planerar den närmsta framtiden. Våren 2017, som är en av de mest efterlängtade vårar på många, många år. Jag längtar efter att komma igång med skolan, jag längtar efter mer ork, jag längtar efter solen, jag längtar efter rutiner och att inte sitta uppe till 02-03 varje natt (d.vs inte som jag gör nu på grund av min rubbade dygnsrytm).
 
Imorgon ska här städas och rensas lite, julgranen ska få åka ner igen och jag ska fortsätta med det jag har kvar i de två kurser jag läser nu. Började skriva en relevansuppgift till matten idag tillsammans med min fantastiska plugg(och kära)vän Sofie, men jag blev inte nöjd med det jag hade skrivit och vill försöka finslipa allt. Ser verkligen framemot att läsa lite igen och få ökad kunskap och bättre skrivförståelse, känner att det inte är hållbart just nu. Vet knappt hur jag ska uttrycka mig ibland och det kommer verkligen att behövas. Vi kanske kan hoppas på att nästa års blogginlägg ser bättre ut? Inte bara bättre text utan kanske lite mer trevliga bilder. 

Förresten! Jag hoppas att jag kan bidra med fler roliga bilder till sommaren... Mer om det senare. :) 
 
Nä, jag kanske ska ge upp nu och gå och lägga mig! Godnatt
Kommentarer:
Anonym:

Lycka till plupp

Svar: Tack!
Viktoria Uhlin

Kommentera här: