Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
10:16 - 30 Januari, 2017

Mathematics 2C

Sitter just nu och kämpar mig igenom Matematik 2C, del 2 av 5 kurser som jag ska läsa på Komvux. Det är mycket nytt, och jäkligt svårt. Men det går framåt och jag känner mig så himla motiverad. Jobbade i helgen och jag känner - trots att jag saknar mina tjejer - att jag har gjort rätt val. Jag trivs så bra med mina fantastiska lärare! 

 
19:31 - 29 Januari, 2017

Interior dreaming

Guld/mässing, marinblått, vitt, grått, svart och klargröna tropiska växter. So, so, so INCREDIBLY DREAMY! Jag behövde göra en moodboard, kanske lite för att själv se hur min inredningsstil har utvecklats genom det gångna året.

  • Guldfärgen håller i sig även i år, och jag är inte förvånad. Det är en fantastisk inredningsdetalj - luxuös och klassisk.

  • Det marinblåa får representera mitt brinnande intresse för världshaven och dess innehåll.

  • Det gröna för all fantastisk flora på jorden som är en av vår förutsättning för att kunna andas.

  • Alla neutrala färger i gråskalan (svart till vitt med alla gråtoner däremellan) får vara en berggrund hemmet är uppbyggt på. 

  • Mönster som för tankarna till Marrakech, Marocko, och dess sprudlande marknad med kryddor och fantastiska kakel och klinker. (Här är jag nästan förvånad själv, jag är lite "anti mönster"). Men jag diggar geometriska mönster. Och visst kan man väl ändå säga att de fantastiska, repeterande mönster som finns i den marockanska stilen är rätt så geometriska?
Den härliga mixen mellan en neutral, stilren inredning och den klassisk, lyxiga looken = wow. 😍

Allt på bilderna är från Ellos, H&M, IKEA, Mio, Rusta, Hemtex, Desenio & Lagerhaus!
21:29 - 25 Januari, 2017

Chelseaboots

Idag har jag gjort ett riktigt fynd! Egentligen hittade jag dessa för ca en och en halv vecka sedan. Jag bestämde då att om de fanns kvar när fick lön så skulle jag köpa dem, och jag hade tur. Ett par helt oanvända chelseaboots i skinn, i min storlek, och till ett riktigt bra pris. Ibland gör man finfina fynd! 👍
Det finns dock en liten, liten hake. Jag har väldigt breda fötter och skorna är lite trånga, men eftersom dom är i skinn så vet jag att dom kommer att töja ut sig och forma sig mer efter mina fötter desto mer jag använder dom, så jag är inte orolig. Nu kan jag bocka av en grej från min Wishlist 2017!