Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
15:03 - 14 Februari, 2017

Lighter, Brighter

Nu har jag varit sjuk i en hel vecka. Efter farfars begravning och minnesstunden på onsdagen åkte jag och Samuel direkt hem och jag har i princip varit säng/soffliggandes sen dess. Hade sån feber de första dagarna, och ett tag kändes det nästan som att jag skulle dö (mancold?!). När jag var liten hade jag ofta förkylningar, men nu var det riktigt länge sedan jag hade en sån här rejäl. Börjar dock må bättre, och idag har jag min sista vilodag hemma innan det är dags för att återuppstå och komma tillbaka till vardagslivet. 
 
Idag njuter jag lite med öppen dörr av både "värmen" (det är väl runt en sex-sju plusgrader), att få vädra ur och framförallt åt det fantastiska ljuset. Något som gör november, december och januari värst är det jobbiga mörkret. Det känns som att det är mörkt nästan dygnet runt, och det gör en verkligen höstdeprimerad. Därför lapar jag ljus just nu. Även om jag inte är ute, så ger det mycket att få in ljus i lägenheten! Jag passade på att ta lite fler bilder idag, la ju upp några bilder senast jag skrev också. 
Självklart är mina trogna små kompanjoner med överallt. De (och Samuel) har hållit mig sällskap och myst med mig under dessa sjukdagar. ♥ Jag och Samuel kan inte "fira" Alla Hjärtans Dag ihop i år eftersom han är uppe i Tresjö några dagar, men det spelar faktiskt ingen roll. Vad är väl en enda dag på året när man får kärlek 365 dagar året om? ♥ Förresten kan vi passa på att köpa billigt godis sen när alla affärer rear ut det, haha! 


1


Kommentarer:
Mirre - Sweetwords:

Mysigt och fint ni bor och hoppas att du får bli helt frisk snart =D

Svar: Tack och tack! :-) Jag är inte så förtjust i lägenheten i sig, den är rätt sliten och dålig standard, men det är ett hem i alla fall! Börjar må bättre nu faktiskt! :-)
Viktoria Uhlin

Kommentera här: