Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
21:26 - 14 Februari, 2017

Chicken Kebab

 Idag stod jag på affären och funderade på vad jag skulle äta till middag. Jag skojar inte när jag säger att det tog säkert en timme därinne för att jag hade en sån beslutsångest. Om man nu kan kalla det för beslutsångest, för jag hade nämligen inga alternativ. Jag gick igenom hela mitt DetHärKanJagTänkaMigAttÄta-Arkiv och kom inte fram till något. Jag var hungrig, men inte sugen på något. Till sist började jag googla efter "middagstips" och hittade då kycklingkebab. Turligt nog för mig hade Willys extrapris på just kycklingkebab så det blev..
 
.. Ja, ni gissade rätt! Kycklingkebab!
 
Haha, usch, när man skriver det såhär så låter det så fånigt och löjligt. Värsta i-landsproblemet att stå i en affär och inte veta vad man ska äta. Kanske extra tydligt en konsumtionsdag som denna - Alla Hjärtans Dag. Förstå mig rätt, jag tycker att konceptet med Alla Hjärtans Dag är fint. Att ta hand om sina älsklingar lite extra och "skämma bort" varandra. Men i många fall handlar det mer om vem som fått flest rosor eller dyrast choklad. Vi har så mycket prylar, och vissa är så inne i sin materialistiska värld att de glömmer det viktiga - kärlek och gemenskap. Ta hand om varandra!
 
Jag ska njuta av min väldigt sena middag och njuta av att jag har möjligheten att njuta. Sen ska jag kolla på film och njuta av godis! 
Kommentera här: