Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:53 - 3 Augusti, 2017

Take a deep breath

Jag vet att jag har påpekat det flera gånger nu, men jag är verkligen slut på just nu. Psyket är lite skamfilat, och jag känner att jag skulle behöva någon semester eller liknande... Jag mår bra som i att jag är glad och är tillfreds med livets planer, men jag har kört på så hårt ett tag nu. Det har varit en tuff period i 2,5 år och jag längtar efter lite ledighet/avslappning. Försöker att ta några lugna kvällar i veckan, som ikväll, och denna helg åker vi dessutom till Tresjö (eller ja, Samuel åkte i förväg idag) och får chans att andas riktigt ut, fiska till sent på kvällen, sova ut ordentligt och bli lite bortskämd av svärmor. 
Måste bara kommentera hur sjukt mycket växter jag börjar ha i lägenheten nu. Längtar efter ett stort hus med många och stora fönster! Åh vad Samuel ska få putsa då! 🌿🌱😇😉
Hittade två snygga små ljuskoppar (bilden ovan) på min och Emelies loppisrunda i helgen. Så söta, tror att dom är rätt vanliga också så ska spana efter fler. Har insett att jag har i princip i huvudsak mässingsljusstakar för kronljus och väldigt få ljushållare/koppar för värmeljus. 
Rasmus, min evige kumpan. Mammas lilla älskling. ♥
Kommentera här: