Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:16 - 2 Augusti, 2017

Foggy evening

För någon/några veckor sedan var det en kväll då det var extremt dimmigt ute. Det var inte det först när vi åkte ut, men dimman rullade sakta in desto längre vi åkte, och till sist stannade vi och tog lite bilder. Tyvärr hade jag inte med mig systemkameran, så jag har bara mobilbilder från fenomenet. Det var väldigt vackert att se live i alla fall. Det tog inte många minuter innan vägen på bilden nedan var i princip helt täckt av dimma.
Tänker ofta när vi åker ut att jag ska ta med mig kameran, men det händer typ en av tio gånger, så tyvärr missar jag många chanser att fota vackra saker. Har dock perioder då jag inte alls känner för att fotografera, och det känns väldigt synd. Jag önskar att fotointresset kunde blomma upp ordentligt igen, men dels har jag mycket annat i tankarna med jobb och nu snart skola igen, och dessutom är min utrustning en aning begränsad med bara 50mm. Jag klagar inte alls på det objektivet, dock, det är helt fantastiskt. Ett av de billigaste objektiv till systemkameror, och ändå helt fantastiskt. Det låga bländartalet och att det är en fast brännvidd gör såklart sitt också. 
 
Har börjat fundera på vad för mer objektiv jag skulle vilja införskaffa (någon gång i en fjärran framtid), och en normalzoom är helt klart högst upp på listan. Funderar på ett 24-70 eller möjligen ett 24-105, och det behöver inte kosta mig skjortan heller, men samtidigt vill jag tänka efter ordentligt innan jag nu gör ett sådant köp. 
Kommentera här: