Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:15 - 23 April, 2017

Time to bring out the tiger inside

Hej på dig, min lilla blogg... 
 
Här har det gått lång tid igen. Det går som i vågor, och eftersom jag är så faschinerad av havet så gillar jag vågor *lamest joke on earth*. Nej, men jag har liksom inte riktigt haft ork att bry mig om bloggen. Har grejat lite till och från med designen, och jag tror att det är något typ av beteende jag har när jag inte riktigt vet vad jag gör. Jag bara pillrar på. Som att vissa sitter och ritar när dom pratar i telefon eller att man lite planlöst sitter och fipplar på med något. 
 
I alla fall. Nu är jag lite på upphällningen av vårterminen 2017. Om jag ska klara den, ja det VT17 (HAHAHA)... Jo men det är klart att jag ska göra det. Det jag känner att jag har panik över är matten. Det tar tid och är mycket nytt och jag måste snart göra ett prov som jag borde ha gjort för typ en månad sedan. Men det är som det är nu och det enda alternativet jag har är att bara kötta på! Jag vet att jag kan, jag har redan bevisat det för mig själv, och jag har lagt ned det här med självtvivel. Jag har en tiger inombords, och när jag låter den ryta till, då är jag unstoppable. 
Mitt upp i allt så har jag även börjat öva (och ska nu i veckan köra själv) på mitt blivande sommarjobb. Jag följer min fars och mina systrars fotspår och blir även jag en brevbärare för Posten. Nu under de sista dagarna i april och hela maj kommer jag bara att fokusera på att göra klart det jag har kvar i skolan, och sen får jag en liten "minisemester" som sedan övergår i jobb resten av sommaren. 
22:42 - 17 April, 2017

Symphony

I’ve been hearing symphonies
Before all I heard was silence
A rhapsody for you and me
And every melody is timeless
Life was stringing me along
Then you came and you cut me loose
Was solo singing on my own
Now I can’t find the key without you

Denna låt och denna musikvideo... Cannot handle this. 😭
18:11 - 8 April, 2017

Bless every morning

Det vackra morgonljuset som har kommit kan jag inte annat än älska. Efter en tung och mörk vinter är solens varma strålar välkomna och jag hyllar varje morgon. Efter det fruktansvärda som hände i Stockholm igår där en kapad lastbil mejade ner ett flertal personer längs Drottninggatan är jag extra tacksam för att mina nära och kära är i välbehåll, samtidigt som jag sörjer för de som mist livet, skadats och deras anhöriga. Jag är tacksam för att det finns en ljus morgondag, där vi blickar framåt, tar hand om varandra och inte låter hatet ta över. Jag är tacksam för att trots en komplicerad mänsklighet finns det samtidigt mycket som är okomplicerat och enkelt - kärlek och gemenskap. 💕Today I #prayforstockholm and send my love and compassion to the WHOLE world. 💌