Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:46 - 17 November, 2016

Am I repeating myself?

Vet inte hur många listor jag har gjort eller hur många inlägg jag har skrivit om kläder som är fina och som jag mer än gärna skulle vilja hänga in i min garderob (eller kanske framtida 10x större garderob)... Alltså det är bara så himla roligt. Även om listorna ofta slutar i 5000:- och uppåt (denna ligger på ca 7000:-) så är det roligt bara processen att leta snygga plagg, och ibland på oväntade sidor. Nu ska jag vara lite kontroversiell.. Okej, inte så farligt, men... Dessa plagg (+ skor) kommer alla från BonPrix vilket jag anser ofta är en lite ... tantig sida. Det är självklart okej, men det kanske är svårt för någon i min ålder att hitta kläder som passar min stil. Fördelen med BonPrix (likaså med Ellos) är att många av plaggen finns i Plus Size-storlekar, vilket är bra för oss som inte direkt drar en storlek 36. Det är så tråkigt att kolla på typ H&M eller andra butiker där det finns många snygga kläder men ingenting över storlek 42 i princip.

Det jag ville komma till var i alla fall att BonPrix har börjat levera. Rejält. Fler moderna, tidlösa och snygga plagg än tidigare, och det bästa av allt: ALLA klädesplagg i kollaget nedan går att köpa i allt från storlek 32-50. Alltså... Är inte det värt att hylla? Mer snygga kläder åt folket, fler valalternativ. Stop the bodyshaming och hylla ALLA kroppar!

Tänkte att det kan vara intressant för er extra kurviga brudar som läser bloggen att dom flesta kläder jag lägger upp här är sådant som är antingen pure Plus Size eller som finns i "alla" storlekar. 
Alltså desto fler gånger jag tittar på kläderna desto mer känner jag att: nu vill jag bara klicka vidare till "betala"! Men plånboken säger annat. Prioriteringar! Men dag kanske! 

OBS! Vill bara påpeka att detta inlägg (med andra liknande iWants-inlägg) INTE är sponsrade. För det första så är nog inte min lilla blogg vidare intressant för stora bolag, och för det andra och viktigast av allt vill jag inte hylla sådant jag inte själv personligen tycker är bra/intressant.
Kommentera här: