Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
11:30 - 31 Maj, 2016

Calm After the Storm
En "smärre" kris inträffade då vi igår såg att vårt flyg, mellanlandningen i London, var inställt. Vi bestämde oss för att åka tidigare ner till Arlanda för att försöka komma med ett annat flyg, och Ving (som vi bokat genom) såg till att vi blev inbokade på ett tidigare flyg, ett flyg som avgår 45 minuter från skrivande stund! Fy så härligt det här ska bli! Har dock inte sovit en blund på över ett dygn, men ska försöka få några timmars sömn nu på planet! ☺️
22:54 - 26 Maj, 2016

The Power of Nature

Återigen har jag lagt bloggen åt sidan. Jag har inte glömt bort den, snarare har jag tänkt väldigt mycket på den. Det jag känner är att jag har för många tankar springades runt i min hjärna för att kunna sortera dom och - lite dumt kanske - så har jag låtit bli med det. Men nu känner jag att det är dags att skriva av sig lite! Jag åker alltså till New York om 5 dagar, och vet knappt än vad jag känner. Det känns så otroligt skönt att få vara ledig några dagar från jobbet, få komma bort ifrån Ö-vik ett tag. Det behöver jag verkligen. Men jag kan fortfarande inte riktigt ta in att jag ska åka. Bör dock börja packa snart (typ ikväll) eftersom jag har hela helgen planerad, bland annat med en visit över dagen till Trehörningsjö över dagen och sedan tillbaka till stan igen för tre dagars jobb. 
 
I vilket fall har jag varit ledig sedan i tisdags, och har hunnit göra lite grann under mina lediga dagar. Eftersom mitt jobb inte är så fysiskt krävande utan absolut mest psykiskt så är det skönt att få känna sig ordentligt fysiskt trött till och från, och det gjorde jag både igår och idag. Igårkväll åkte jag och Samuel ner till hamnen och började strosa runt och helt plötsligt hade vi tagit oss en ganska ordentlig promenad. Idag åkte jag och herrn tillsammans med Josse & Sofie ut på ett litet äventyr och bevittnad moder naturs fantastiska kraft. När jag klev upp märkte jag att det blåste på ganska ordentligt, och jag kom direkt att tänka på ett ställe jag ville åka till, nämligen Rotsidan i Höga Kusten (alltså fine, Ö-vik ligger ju också i Höga Kusten, men inte lika "centralt")! Det var otroligt mäktigt, och det var i princip storm ute på klipporna. Det absolut mäktigaste var de stora vågorna som rullade in och bröts mot hällarna i otroliga kaskader av havsvatten. Helt fantastiskt!
Trots att vi mest strosade omkring på klipporna så var blåsten, "kylan" och det öronbedövande dånet ganska ansträngande en längre stund. När tre frusna tjejer satte sig i bilen och väntade på Samuel - som var kvar på klipporna en extra stund för att fota - drog vi igång värmen i bilen och värmde upp oss lite!