Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
16:18 - 29 Juni, 2016

iWants / Ellos

Har gjort det igen! Haha, mitt liv alltså... Lägga till grejer för tiotusentals kronor i varukorgar... Men åh, jag skulle vilja köpa lite mer snygga kläder. Rensade ut mer än vad jag köpte förra gången och det känns så tomt i garderoben. Har typ en kläd-loop. Alla kläder går runt under en vecka. Men tillbaka till kläderna i kollaget här ovan, alltså Johnny Bulls-kängorna och bootsen... So darn beautiful! Och jag är lite less på att alltid BARA ha svarta kläder, så jag ville blanda ut med lite färg och mönster. Brallorna är så coola! 
23:12 - 27 Juni, 2016

Sunrise over the ocean

Det var en otorligt vacker soluppgång inatt i Köpmanholmen. Det var rätt frisk sjö, varmt i luften och det brandgula och rosa blandades i en helt magisk komposition. Ibland är jag ändå rätt tacksam över att ha ett skiftjobb och att faktiskt orka vara vaken om nätterna och få se sånt här medan andra lugnt kramar kudden i sina sängar. Med mig som sällskap var Josse, som jag och Sofie tidigare under dagen kidnappat och tagit med på födelsedagspicknick! Det hela slutade med att jag och Josse hamnade där nere i Köpmanholmen och bara hade skoj och njöt av soluppgången! 
01:52 - 26 Juni, 2016

Sweet dreams

Vi behöver en ny säng så himla mycket, men som med mycket annat sitter det mesta i cash. Cash is king, cash is devil. Men i vilket fall så är jag jävligt bra på att fönstershoppa och drömma! Det finns dock en smärre nackdel med detta, och det är att det ofta går överhand och slutar i IKEA-inköpslistor på... Well... Typ 20-60k! Haha. Men här hittade jag lite fina grejer som tillsammans inte kostar mer än 15.000! Det är ett riktigt bra pris för vad som verkar vara en bra kontinentalsäng med gavel och lite andra mysiga grejer till sovrummet, bland annat ett bäddset för dubbelsäng som är sjukt fint!