Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
14:03 - 28 Juli, 2016

.

03:11 - 19 Juli, 2016

Skommarhamn

02:48 - 19 Juli, 2016

Interior-iWants

Just nu suktar jag efter en lång Bestå-bänk som skall fungera som både förvaring och tv-bänk här i vardagsrummet/arbetsrummet/allrummet! Har funderat länge och väl och känner att detta är nog den bästa och snyggaste lösningen för extra förvaring och för att få en mer enhetlighet i rummet. Bestå är ett hyll/förvaringssystem från IKEA! Förvaringsbänken kommer att bli 3,6 meter vilket innebär att den kommer att ta upp större delen av en långsidan av rummet!
 
Har här nedan satt ihop en ritning i IKEA's nya planeringsverktyg (som för övrigt är sjukt praktiskt)! Haha, på sättet jag skriver skulle man kunna tro att jag gör reklam för IKEA, men då är det gratisreklam. Jag tycker verkligen att deras Bestå-system verkar riktigt bra och smart och tror stenhårt på det.
 
Har även tillsammans med en kollega funderat på hur man skulle kunna gömma undan kattlådan snyggt och smidigt och samtidigt få lite extra förvaring i hallen... Hittade denna bild på iFokus (kategori "katt") och tänkte väl mer eller mindre "kopiera" idén, förutom att jag vill nog stora dörrar på båda sidorna och istället för en avskalad kattlucka kom kollegan på en smart idé att köra lister runt och snygga till lite! Hade annars gärna haft en hel lucka för att minimera lukt osv, men Betty gillar inte att gå igenom kattluckor, så självklart skall jag behaga min lilla prinsessa! 
// Om ägaren till bilden ovan misstycker får du gärna skriva så tar jag omedelbart bort den! //