Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
00:47 - 29 Februari, 2016

Stardust

18:20 - 28 Februari, 2016

Pondhockey in Örnsköldsvik

Idag var jag, Samuel, pappa, Emelie & Thomas och Thomas föräldrar på pondhockey uppe på Hörnsjön som ligger på Varvsberget här i centrala Örnsköldsvik! Det var riktigt häftigt, tror att det var totalt sex små planer där ett helt gäng olika lag spelade matcher. Mycket speciellt! Fick en härlig känsla av Nordamerika. Hoppas bara på mer såna här typer av aktivitet!
Sista matchen vi såg innan vi gick var också lite extra speciell! Några legendarer i hockey-Övik, bland annat Mattias Timander och Andreas "Salle" Salomonsson spelade i ett lag tillsammans med några andra och var en spelare kort, så en liten kille vid namn Elias fick hoppa in och spela med dom. Tro om den här dagen blir ett fint minne åt honom? :-)
02:17 - 23 Februari, 2016

Chillin' out maxin' relaxin' all cool

Haha, måste bara skriva angående fläckarna på fönstret... Skulle sätta i ett nytt ljus den låga betongljusstaken, och det gamla ljuset hade i princip brunnit ned, men det var fortfarande lite stearin kvar och smidig som jag är så lyckades jag såklart pressa ned det nya ljuset så att det varma stearinet stänkte upp på fönstret, över hela min hand och delvis i mitt ansikte... I feel so smooth atm...
Alltså jag ids (norrländska för "orkar", uttalas: [iiidS]) verkligen inte ställa om dygnsrytmen till en "normal" dygnsrytm. Ibland kommer jag på mig själv med att "skämmas" över det, egentligen enbart för att det känns lite som om jag borde hinna göra mer saker i mitt liv... Men jag jobbar ju faktiskt ganska mycket, och jag borde ändå njuta av tillvaron. Att tjäna pengar, ha lite rutiner och börja samla sinne och ekonomi för framtiden. Ekonomin är väl det tuffaste, jag har så OTROLIGT svårt att inte vara en Shopaholic... Aja, jag har gjort en kalkyl för hela året nu och ska försöka följa den. Det vore underbart att kunna samla ihop lite (läs: MÅNGA) slantar.