Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
23:02 - 12 December, 2016

This is insane

Jag kan knappt fatta det... Denna skönhet är numera min bebis. ♥ 

Jag och Samuel bestämde i höstas att vi inte skulle ge varandra separata julklappar utan sikta på att köpa en ny säng, och så har planen lytt. Men så sa min tokiga karl för några dagar sedan att han hade något annat också, men att jag skulle få den tidigare på grund av lite olika omständigheter. Idag fick jag ett paket. En (inte så vacker men ack så kärleksfull) inslagen låda. När jag öppnade lådan trodde jag först att det var ett skämt. En låda för en Canon EOS 5D Mark II. Drömmen. Alltså jag vet fortfarande knappt vad jag ska säga. Han kan verkligen skämma bort mig, min Samuel. ♥

Jag har verkligen längtat efter att få byta upp mig till en fullformatskamera, men det har liksom inte funnits någon möjlighet. Han har verkligen lyst upp en stressig och hektisk höst/vinter. 
Nu på kvällen åkte jag ned till Sofie för att få frissa håret lite snabbt, det har blivit både långt och slitet så det var verkligen välbehövt. Jag inser det mer nu än tidigare nu när det känns så fräscht. Tusen tack vännen för att du ställer upp! ♥ Hon bjöd på kaffe, fina pepparkakor och lussebullar, och jag passade på att prova kameran. Vilken skillnad på ISO-hantering. Jag har fotat alla bilder med 2000 i ISO. Knappt någon brus alls. Och jag ska inte ens börja skriva om bokehn... Nu vill jag bara ut och fota en frostigt vintrig dag och testa den ännu mer. Fotointresset är upplivat på nytt och jag längtar bara efter längre och soligare dagar! 

Jag känner mig så himla bortskämd som har så mycket fint i mitt liv. Det är inte det materiella i sig, utan omtanken och kärleken som jag blir så otroligt överöst med. Det värmer verkligen när huvudet är fyllt av jobb, skola och vardagsliv.
Kommentarer:
Matilda:

gUD VILKEN FIN JULKLAPP!! sKA SJÄLV INFÖRSKAFFA MIG EN nIKON d610 I JULKLAPP TILL MIG SJÄLV HAHA :) hA EN FIN DAG!

Matilda:

gUD VILKEN FIN JULKLAPP!! sKA SJÄLV INFÖRSKAFFA MIG EN nIKON d610 I JULKLAPP TILL MIG SJÄLV HAHA :) hA EN FIN DAG!

Kommentera här: