Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
05:12 - 18 December, 2016

Simple - Stylish - Warm

Haha, börjar bli många kollage nu. Men det finns mycket fint att titta på, och det är ju helt okej. En kanske kan tipsa andra som söker fina kläder eller något annat. Detta kollage är i alla fall kläder från BonaparteShop.se och guld och diamantörhängen från Guldfynd.se! Snygga och enkla plagg i allt från storlekarna 36 till 52, alltså något för (nästanalla storlekar. Stilrent och snyggt och lite varmare plagg för (bland annat) oss nordbor. Jag har personligen lite svårt för stickade plagg för jag ogillar starkt när det klias och har sig, men det är fint och framförallt värmande och det finns ju faktiskt stickat som inte sticks. 

Viktigt att tänka för tidlösa plagg är enkelt, passar med det mesta och neutralt. Svart är alltid en bra bas enligt mig. Typ svarta byxor, en svart topp, en svart klänning osv osv. Men för "färgklicken" så tycker jag bäst om neutrala och jordnära färger. Jag är inte någon vidare färgglad person. Jag tror att det mest färgglada plagg jag äger är en kornblå klänning, annars kör jag helst på svart, vitt, grått, vinrött, olivgrönt & marinblått.

Jag har dock inte någon fantastisk garderob att skryta med, varken bokstavligt eller bildligt. ETT skåp med ett gäng halvdana plagg intryckta. En halvtrasig kappa, vardagsskor, finskor och kängor. Men drömma kan en alltid göra. Drömmen om en Walk-in-Closet med tillräckligt med fina och bra kläder för att en ska vara nöjd. 

Nä, nu tror jag att jag får chilla lite med mode-inläggen här. Ska bryta av med något annat imorgon (d.vs senare idag). Det är bara skönt att skriva lite. Ibland behöver en skriva av sig lite bara för att lätta på trycket, oavsett om det är om ens innersta tankar eller om ytliga inlägg om kläder en suktar efter. Just nu är det väldigt mycket som pågår runtomkring mig, och jag har lite svårt att släppa lös tankarna. Kanske är det just därför jag fokuserar på ytligheter, för det är lite lättare att smälta för tillfället.
Kommentera här: