Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
09:33 - 27 April, 2016

If I can make it there...

I can make it anywhere, it's up to you, New York, New Yooork!

Haha jag kan knappt tro det själv, men om en måndag så är jag och pappa påväg till New York för att spendera 9 dagar där! Helt jäkla fantastiskt! Jag vill tacka min kära fader ödmjukast! Längtar så himla mycket. Jag är som ett barn på julafton nu, haha, mina kollegor är nog redan less på att höra mig prata om den kommande resan! Har liksom drömt om att besöka NYC i flera år, och det känns lite som att det kanske är en engångsupplevelse så detta känns ändå väldigt stort.
Idag åker jag och Samuel upp till en annan stad, dock något mindre och något närmare än New York, nämligen till Umeå. Det blir en sväng på IKEA och Avion och även upp till Ersboda för att köpa med resväskor. Haha, åh... Nu vill jag verkligen att den här månaden ska gå fort... Can't wait for strolling on the streets of NYC!
 
14:36 - 25 April, 2016

Skagen

Igår var jag och Samuel till Skagsudde, där det var en otroligt vacker solnedgång och man kände verkligen hur nära sommaren nu är. Idag snöar det, slask och grått. MEN. Oavsett vad så har jag något att se fram emot... Mer om det snart. Något jag verkligen, VERKLIGEN, V E R K L I G E N ser fram emot!
16:41 - 23 April, 2016

To climb a mountain

Idag var jag, Josse & Sofie och klättrade i berget ovanför Josse. Hela vägen upp till toppen, och det tog på konditionen måste jag säga... Haha jag är så sjukt, och då menar jag verkligen SJUKT, otränad. Men riktigt kul var det, och ända tills vi skulle ta oss ner igen var det bra väder. Soligt, fint och rätt så varmt! Men ett par såna här turer till så kanske man får tillbaka konditionen... Haha skulle VERKLIGEN behöva det. Sätta lite rotation på döfläske!
När vi tagit oss upp till toppen firade vi med sallad & öl! Gott! 
Mina fina brudar! Love you ♥