Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
23:35 - 29 September, 2015

Supermåne och blodmåne = epicness!

 
21:19 - 27 September, 2015

Stuff things me likey

Tavelhyllorna och även en annan tv-bänk än den jag haft tidigare! Blev mycket bra! Som jag skrev i det förra inlägget så tycker jag att det bara blir bättre och bättre. Det känns mer hemma och mer som jag vill ha det! Funderar även på att byta ut mattan senare, men det blir som sagt ett senare projekt. Möjligen att jag byter plats på den och hallmattan! Risken där är dock att det blir för mycket mönster!
Den sjukt coola tavlan jag hittade hemma hos pappa! Det är en månkarta. Tycker att den var döläcker!
20:58 - 27 September, 2015

DJI Phantom 3 Pro

Jag och Samuel var till pappa en sväng för att hämta en tv-bänk och åkte sedan upp till Varvsberget för att ta några bilder på solnedgången. När Samuel hade landat med sin drönare - DJI Phantom 3 Pro - så passade jag på att ta en bild på den med!
Nu laddar vi upp för nattens superblodmåne! Tänkte spela Skyrim. Började igår lite smått och blev helt fast igen. Helt otroligt att man kan spela om ett spel så många gånger... Men nu börjar det krypa i fingrarna. Längtar efter Bethesdas nästa stora spel FALLOUT 4! Det kommer att bli så jäkla roligt att få spela Fallout igen (hur sjukt att Fallout Boy börjades spela på Spotify precis när jag började tänka på spelet Fallout?)!

Tänkte även visa hur det ser ut i läggan nu. För varje omöblering känns det bättre och bättre! Har fått hjälp idag med att få upp två tavelhyllor och bara den grejen gjorde extremt stor skillnad! Nu saknas min Kallax-hylla, några fler tavor ska upp och sedan är jag nog rätt nöjd tills vidare! Måste förresten visa en riktigt snygg tavla som jag också fick med mig från pappa! Passande nog med nattens tema..