Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
00:58 - 20 Oktober, 2015

Sovrumsidé

Hade tänkt att komma med ett inlägg som inte bestod av "iWants" igen, men jag måste dela med mig av min nya idé för sovrummet! Det är prylar (och såklart bilder) från Ellos, IKEA och Ö&B! Har fastnat totalt för en himmelsäng från Ellos, och jag skulle vilja uppdatera ALLT i sängen (täcken, kuddar, madrasser, lakan, påslakan, örngott och överkast)!
Himmelsängen är 180x200 och det tycker jag känns skönt! Vi har nu två stycken 80x200's resårmadrasser på medar så det skulle verkligen kännas som ett behövligt upplyft att få byta bort allt gammalt och köpa nytt!
 
Är dock lite osäker på om äppellådorna från Ö&B finns kvar, för på hemsidan verkar dom inte finnas, men det går ju oftast att få tag på såna lådor lite här och var. Tanken är att göra nattduksbord, där vi staplar två liggande äppellådor på varandra. Då får vi blandat en känsla av nytt och gammalt!
 
Är heller inte helt hundra på om ribbotten följer med till himmelsängen, men det tänkte jag kolla med Ellos!

Slutpriset för allt (ett helt nytt sovrum) är: ElvatusenEtthundraNittioTreSvenskaKronor / 11193:-
 
Möjligen lite billigare då om ribbottnarna följer med!
 
 
And to ease your worries, Sandra, så är madrasser som du kanske vet mjuka, därför bör en madrass kunna böjas och bändas en del, även om det är en resårmadrass! ;-)
Kommentera här: