Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
14:47 - 6 Maj, 2015

Virrhöna deluxe

Det är rätt krävande för hjärnan att koda hela dagarna långa. Man blir helt slut, och samtidigt är det väldigt svårt att slita sig ifrån det när man väl kommit igång och allting går bra. Jag skrev ju häromdagen att jag höll på med ett nytt projekt, och det är alltså en hemsida till campingen som finns här i Trehörningsjö! Den gamla hemsidan behöver ett rejält facelift och jag är glad att jag fick chansen att ge den ett nytt utseende! Och det är en otroligt rolig utmaning att få jobba med en lite mer avancerad typ av hemsida! Tänk att jag hamnade här fast jag hela tiden har sagt att jag ska hålla webbdesignandet som en fritidssyssla!
Den gamla sidan! ↑ Kan tyvärr inte visa den nya än, så det visar jag senare när sidan ligger uppe! ;)

Men för att inte virra bort mig i koder och script så lyssnar jag på en massa Disneymusik! Det gör mig så glad och det peppar verkligen upp humöret ordentligt! Barnslig, trallvänlig och sprallig musik som höjer och inte sänker is the shiet! Just nu lyssnar jag på Mulan, den musiken är ju episk!! Kanske lite ledsen ibland men ändå såå bra!
 
Och förresten! Emellan hemsidan och musiken så har jag även designat om Amanda Malmborgs blogg! Gå in på hennes blogg och läs om bra hälsotips, recept och även resor hon har gjort och ska göra! Hon är en riktig trevlig och fin tjej!
Kommentera här: