Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
15:11 - 29 Maj, 2015

I'm busy busy doing things all days and nights

Har haft så fullt upp på sistone att när jag har varit hemma har det basically varit för att sova. Har börjat båda jobben nu och det är ju minst lite ovant för mig som har suttit och gjort "ingenting" ganska så länge... Men jag har väldigt roligt och får lära mig en massa nytt så jag klagar inte!
Har också hunnit med att träffa Josse sedan hon kom hem från Magaluf! Första kvällen åkte vi ut mot Skeppsmalen och surrade en massa om allt och ingenting mellan himmel och jord och igår åkte vi och fiskade (som vanligt utan att få fisk)!
00:24 - 26 Maj, 2015

Ögonfransförlängning

Har varit hos Emma ikväll och fått förlängda ögonfransar! Är så nöjd med resultatet! Verkligen proffsigt och snyggt! Och den stora fördelen för mig som sällan använder smink är ju att jag inte behöver använda mascara!
Mina egna fransar innan förlängningen!

Tycker att Emma verkligen lyckades med att få det att se naturligt ut! Många som har förlängt tycker jag har väldigt ojämnt och glest mellan fransarna men jag är verkligen supernöjd för det ser verkligen ut som att jag har så långa fransar naturligt! Nog för att mina fransar redan är rätt långa, men inte riktigt så mörka och snygga! Sedan är hon otroligt proffessionell och förklarar allt hon gör och jobbar med precision och ett härligt lugn! Och bara det att det känns som att man är och spaar...
04:01 - 24 Maj, 2015

We are the heroes of our time...

Ja, som sagt, vi bjöds ju på grekisk mat hos Sara och George och det var verkligen helt underbart gott! Har inte ätit så mycket och så gott på länge! Det var en sån otroligt mysig stämning med grekisk musik, härlig atmosfär och som sagt även fantastiskt god mat! Tack återigen finaste ni! ♥

Vi hade lite strul med att få igång tv:n och det slutade med att vi kopplade in en dator och körde på SVTPlay, och det fungerade ju suveränt! Vi var dock en halvtimme efter men snabbspolade förbi säkert 30 länder i röstningen så vi var väl en kvart "sena" med beskedet att Sveriges bidrag Måns Zelmerlöw vann ESC med sin "Heroes"! Congratz!

Hur dålig musiken än må vara i Eurovision så är det ändå häftigt att se eftersom det egentligen är det enda program som visas bokstavligen världen över och där (representanter ur) alla länder i Europa samlas för musik, underhållning, glädje, utveckling, framgång med mera. Man behöver inte vara en "schlagerälskare" för att uppskatta ESC för det är så mycket mer. Att få se andra länder, höra andra språk, uppleva ett litet smakprov av andra kulturer, se och lära.... Det är fantastiskt!

Aja, nu är det dags för mig att sova! Imorgon blir det en slappisdag och sedan är det dags för jobb igen!